De juiste houtproducten voor al uw wensen

Start uw project bij Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders

Gaat u de schutting vervangen of wilt u een tuinhuisje bouwen? Met de diverse houtsoorten en complete houtproducten van Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders gaat u gemakkelijk aan de slag.

hout picknicktafels hout speeltoestellen hout plantenbakken

Bijpassend hout voor elke klus

Een volledige schutting neerzetten, een schuur bouwen, plantenbakken timmeren of een vlonder creëren. Aan welk project u ook gaat beginnen, met de houtsoorten van ons tuincentrum in Vierpolders heeft u altijd een goede start. We hebben zowel geïmpregneerd timmerhout, stevig hardhout als WPC-hout (composiet). Ook staan er volledige schuttingen, rieten en bamboe afzettingen in ons assortiment, waar u uw tuin effectief mee kunt afschermen.

Breng een bezoek aan Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders en bekijk het volledige aanbod in onze showtuin.

pergola blokhut tuinhuis prestige

Hillfence

hillfence metalen hekwerk

Hillfende metalen hekken en poorten zijn sterk en elegant. In combinatie met de bijpassende metalen palen creëert u een compleet en solide hekwerk met een fraaien en strakke uitstraling. Hier gaat u gegerandeerd jarenlang plezier van hebben. 

Met een eco-line en premium-line zijn er voor iedere prijsklasse mogelijkheden. Samen met de 10 jaar garantie op de coating kunt u jarenlang genieten.

 

Kom langs voor meer informatie

Fiberon WPC hout

Door de voordelen van hout en kunststof te combineren, ontstaat een materiaal dat uiterst duurzaam en sterk is en daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk: hout/kunststof composiet (WPC).  
Fiberon® Decking biedt een programma van drie soorten WPC terrasplanken met elk hun eigen voordelen. Wat ze echter gemeen hebben is dat ze kleurvast, onderhoudsvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit zijn.