Fiskars PowerGear X

Fiskars PowerGear™ is een veelzijdige gereedschappenfamilie met snoeischaren, takkenscharen, heggenscharen en snoeigiraffes voor alle snoeiwerkzaamheden in de tuin. Het ingenieuze PowerGear™ mechanisme maakt de snede extra krachtig en wordt gecompleteerd door scherpe, kwalitatief hoogwaardige stalen bladen en duurzame, lichtgewicht SoftGrip™ handgrepen.

1. Minder inspanning en minder pijn

Dankzij ons unieke, gepatenteerde mechanisme geeft PowerGear je drie keer meer kracht. Voeg daaraan toe de precisiegeslepen rvs-bladen en de wrijvingsverlagende PTFE bladcoating en je hebt een messcherpe combinatie. 

2. Gemaakt om lang mee te gaan

Fiskars is wereldberoemd vanwege de productie van oersterke, uiterst duurzame gereedschappen. PowerGear X maakt ook deel uit van deze mooie traditie. Naast rvs-bladen hebben deze gereedschappen een weerbestendige, lichte en toch ongelooflijk sterke steel.

3. Ontworpen voor meer comfort

Natuurlijk heb je zin om te stoppen als je al urenlang aan het werk bent. Gelukkig is PowerGear X speciaal ontworpen voor meer comfort. Door het SoftGrip materiaal en het 3D contourprofiel kost het minder kracht om het gereedschap vast te houden.

Uw tuin in de spotlight

Verlicht uw tuin met producten
uit ons tuincentrum in Vierpolders

U heeft een prachtige tuin, maar ’s avonds ziet u daar niet zo veel meer van. Met de juiste verlichting geniet u ook na zonsondergang van uw prachtige terras, gazon of tuin.

in-lite verlichting franssen buitenverlichting techmar garden lights verlichting

Laat uw tuin ook in het donker stralen

Met tuinverlichting creëert u de juiste sfeer voor uw tuin, gazon of terras. Geniet extra lang van de warme zomeravonden met onze sfeerverlichting. Ook tijdens de koudere periodes geniet u met sfeerlampen van uw tuin. Maak van uw tuin een verlengstuk van uw interieur en laat uw gazon en terras sprookjesachtig verlichten, terwijl u lekker warmpjes binnen zit.

Gaat u liever voor functionele verlichting in de schuur of garage? Ook daarvoor biedt Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders de juiste oplossing.

Verlichting langs het pad, in de vijver, aan de gevel of in de bestrating? Bij ons is alles mogelijk. Kom langs, bekijk ons aanbod en laat u door een van onze medewerkers adviseren.

Kunstgras

Wij leveren meerdere soorten milieuvriendelijk kunstgras op rollen van 4 meter breed. Twee soorten hebben we zelfs standaard op voorraad. 
Met kunstgras heeft u altijd een groen en onderhoudsvrij gazon. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en heeft geen last van weersinvloeden zoals regen en zon. 
Bijproducten als vliesdoek, kwartszand en valdempplaten leveren wij ook vanuit voorraad. Met valdempplaten is het voor kinderen nog veiliger om te spelen op het kunstgras.

Bekijk de volgende instructievideo voor meer informatie over het leggen van kunstgras.

Graszoden op rol zijn ook gewoon te bestellen bij ons.

Onze leveranciers