De juiste houtproducten voor al uw wensen

Start uw project bij Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders

Gaat u de schutting vervangen of wilt u een tuinhuisje bouwen? Met de diverse houtsoorten en complete houtproducten van Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders gaat u gemakkelijk aan de slag.

hout hout hout

Bijpassend hout voor elke klus

Een volledige schutting neerzetten, een schuur bouwen, plantenbakken timmeren of een vlonder creëren. Aan welk project u ook gaat beginnen, met de houtsoorten van ons tuincentrum in Vierpolders heeft u altijd een goede start. We hebben zowel geïmpregneerd timmerhout, stevig hardhout als WPC-hout (composiet). Ook staan er volledige schuttingen, rieten en bamboe afzettingen in ons assortiment, waar u uw tuin effectief mee kunt afschermen.

Breng een bezoek aan Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders en bekijk het volledige aanbod in onze showtuin.

Fiberon WPC hout

Door de voordelen van hout en kunststof te combineren, ontstaat een materiaal dat uiterst duurzaam en sterk is en daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk: hout/kunststof composiet (WPC).  
Fiberon® Decking biedt een programma van drie soorten WPC terrasplanken met elk hun eigen voordelen. Wat ze echter gemeen hebben is dat ze kleurvast, onderhoudsvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit zijn.