aanbieding diverse verlichting inlite in-lite garden lights franssen buitenverlichting

Uw tuin in de spotlight

Verlicht uw tuin met producten
uit ons tuincentrum in Vierpolders

U heeft een prachtige tuin, maar ’s avonds ziet u daar niet zo veel meer van. Met de juiste verlichting geniet u ook na zonsondergang van uw prachtige terras, gazon of tuin.

in-lite verlichting franssen buitenverlichting techmar garden lights verlichting

Laat uw tuin ook in het donker stralen

Met tuinverlichting creëert u de juiste sfeer voor uw tuin, gazon of terras. Geniet extra lang van de warme zomeravonden met onze sfeerverlichting. Ook tijdens de koudere periodes geniet u met sfeerlampen van uw tuin. Maak van uw tuin een verlengstuk van uw interieur en laat uw gazon en terras sprookjesachtig verlichten, terwijl u lekker warmpjes binnen zit.

Gaat u liever voor functionele verlichting in de schuur of garage? Ook daarvoor biedt Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders de juiste oplossing.

Verlichting langs het pad, in de vijver, aan de gevel of in de bestrating? Bij ons is alles mogelijk. Kom langs, bekijk ons aanbod en laat u door een van onze medewerkers adviseren.

FirmusFIXED schanskorven

De FirmusFIXED is een kant & klare schanskorf van roestvrij 5 mm Galfan-draad. Tijd- en kostenbesparend, dankzij de unieke, handgelaste voorfabricage en geringe diepte (slechts 23 cm).
Kiest u voor FirmusFIXED schanskorf, dan kiest u voor sfeervol natuursteen in een vaste en zekere verpakking, waarvan de strakke vorm van de korf behouden blijft.
Uniek aan FirmusFIXED schanskorven is dat boven- en onderzijde van het draad zijn omgebogen, waardoor er geen scherpe uitstekende randen aanwezig zijn. Snelheid en kwaliteit zijn de kracht van FirmusFIXED.

Kunstgras

Wij leveren meerdere soorten milieuvriendelijk kunstgras op rollen van 4 meter breed. Twee soorten hebben we zelfs standaard op voorraad. 
Met kunstgras heeft u altijd een groen en onderhoudsvrij gazon. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en heeft geen last van weersinvloeden zoals regen en zon. 
Bijproducten als vliesdoek, kwartszand en valdempplaten leveren wij ook vanuit voorraad. Met valdempplaten is het voor kinderen nog veiliger om te spelen op het kunstgras.

Bekijk de volgende instructievideo voor meer informatie over het leggen van kunstgras.

Graszoden op rol zijn ook gewoon te bestellen bij ons.

Onze leveranciers