De eigen kwekerij van
Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders

Een tuin is pas echt af met fleurige en heerlijk ruikende planten en bloemen. Veel van onze seizoensbeplantingen komen uit eigen kwekerij! Bij Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders geniet u dan ook het hele jaar door van alles wat groeit en bloeit.

beplanting

Binnen- en buitenplanten
In ons grote tuincentrum kijkt u uw ogen uit. Overal om u heen ziet u de mooiste planten en bloemen voor binnen en buiten zoals vetplanten, kleine en grote kamerplanten, cactussen, bomen, struiken en hagen. Al jaren kweken we zelf prachtige zomer- en winterviolen, geraniums, eenjarige planten en hanging baskets.

Uiteraard vindt u bij ons ook de juiste potten, bakken, decoraties en accessoires om uw bloemen en planten nog mooier in uit te laten komen.

grondstoffen meststoffen

Grond- en meststoffen
Om de beplanting goed te onderhouden hebben wij de nodige grond- en voedingsstoffen in ons assortiment, waaronder producten van DCM en Pokon Naturado. Daarnaast gaat u ongedierte en woekerend onkruid te lijf met de juiste gewasbeschermingsmiddelen. Met deze middelen geniet u zo lang mogelijk van uw aankoop.

Kom langs in ons tuincentrum in Vierpolders en bekijk het assortiment planten en bloemen.

beplanting

Groenteplantjes, tuinkruiden en zaden
Heeft u altijd al gedroomd van een eigen moestuintje of vindt u het leuk om een paar kruidenpotjes in uw keuken te hebben staan? Bij ons tuincentrum in Vierpolders heeft u genoeg keuze om zelf aan de slag te gaan. Kies uit verschillende kweekpotjes en zaden om bijvoorbeeld uw eigen tomaatjes, radijsjes, bieslook of selderij te laten groeien.

zelf kweken is veel leuker

Zelf kweken is veel leuker
Lekkere aardappeltjes voor bij het avondeten, verse munt voor in de thee of zoete aardbeien voor op je beschuitje; niets is leuker dan zelf groenten, kruiden en fruit kweken. Heb je een tuin? Dan heb je vast wel een hoekje om een moestuintje te beginnen of wat potjes neer te zetten. Mogelijkheden genoeg om makkelijk zelf te kweken! Dit wil je uiteraard wel met verantwoorde grond en voeding doen, zodat je oogst puur is en lekker smaakt!

DCM Organische Gazonmesstof

Een jaarlijkse tweede bemesting zorgt ervoor dat u het gehele jaar kunt genieten van een jaarrond diepgroen gazon. Gazons vragen veel minder onderhoud dan men denkt. Ideaal daarvoor is DCM Organische Gazonmeststof. Deze meststof laat u genieten van een stralend gazon, de hele zomer lang. Feestjes in de tuin, spelende kinderen, familie en vrienden te eten vragen. Doe dit met plezier, want zij zullen in een groene tuin terecht komen.

Waarom DCM Organische  Gazonmeststof?
Door het gebruik van DCM Organische Gazonmeststof zal uw gazonbodem een betere waterhuishouding en een hoger vochthoudend vermogen hebben. De zachtwerkende voedingsstoffen die erin verwerkt zijn, zullen geleidelijk vrijkomen voor een rustige en constante grasgroei.

Maaibeurten zijn onvermijdelijk, maar met deze voeding voorkomt u extra maaibeurten. Voor verbranding hoeft u niet bang te zijn, want met deze meststof is er geen enkel verbrandingsgevaar.

Dankzij de MINIGRAN® TECHNOLOGY is DCM Meststof Gazonmeststof uiterst gebruiksvriendelijk:

·         100 % stofvrij = volkomen geurloos en proper
·         wordt niet opgeraapt bij het maaien
·         gelijkmatige verdeling = homogene groei